وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

مکرون پوتین را به بدجنسی سیاسی متهم کرد

 امانوئل مکرون گفت:این سخنرانی ریاکارانه نیست که پوتین می‌گوید ما از مردم محافظت می‌کنیم تا آنها را به روسیه بیاوریم اینها بدجنسی اخلاقی و سیاسی است که برای من غیرقابل تحمل است.»
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهوری فرانسه همتای روس خود را در باره ایجاد کریدورهای بشردوستانه برای انتقال ساکنان چندین شهر اوکراین به روسیه به "بدجنسی اخلاقی و سیاسی" متهم کرد.

 امانوئل مکرون روز دوشنبه در مصاحبه با شبکه «ال سی آی» (LCI) گفت: «اینها صرفاً راهروهایی نیستند که به سرعت مورد تهدید قرار می‌گیرند، این سخنرانی ریاکارانه نیست که می‌گوید "ما از مردم محافظت می‌کنیم تا آنها را به روسیه بیاوریم"؛ اینها بدجنسی اخلاقی و سیاسی است که برای من غیرقابل تحمل است.»

رئیس جمهور فرانسه روز گذشته با همتای روس ولادیمیر پوتین گفت‌وگوی تلفنی کرده بود و کاخ الیزه در اواسط صبح امروز تاکید کرد که مکرون درخواستی برای باز شدن کریدورهای بشردوستانه به روسیه نکرده است.

کاخ الیزه صبح امروز "قاطعانه" درخواست از ولادیمیر پوتین برای گشایش کریدورهای بشردوستانه به روسیه را رد کرد.

الیزه در بیانیه‌ای که در اختیار لو فیگارو قرار گرفت، اعلام کرد: «نه، رئیس‌جمهور از ولادیمیر پوتین نخواسته تا کریدورهای بشردوستانه را به روسیه باز کند.

در اوایل امروز، کرملین مدعی شد که باز کردن مسیرهای بشردوستانه را برای شهروندان چهار شهر "خارکیف"، "کی‌یف"، "ماریوپل" و "سومی" که شاهد درگیری‌های شدید هستند، به درخواست شخصی رئیس جمهور فرانسه انجام می‌دهد.

یک روز پس از مکالمه تلفنی بین مکرون و پوتین، کاخ الیزه بیانیه کرملین را "رسما" رد کرد و یادآور شد که فرانسه پایان دادن به جنگ، احترام به قوانین بین‌المللی بشردوستانه، حفاظت از غیرنظامیان و حرکت آزادانه مواد غذایی و محصولات پزشکی را خواستار شده است.

در ادامه اوکراین نیز به نوبه خود از گشایش کریدورهای بشردوستانه پیشنهادی روسیه خودداری کرد.

ایرینا ورشچوک معاون نخست وزیر اوکراین در این زمینه اعلام کرده است: این گزینه قابل قبولی نیست. غیرنظامیان تخلیه شده به بلاروس نمی‌روند و سپس هواپیما را سوار نمی‌شوند و به روسیه نمی‌روند.

به دنبال حمله بامداد پنجشنبه (پنجم اسفند) نیروهای روسیه به اوکراین، این جنگ اکنون وارد دهمین روز خود شده و همزمان با ادامه آتش جنگ، سیل واکنش‌های جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشارهای دیپلماتیک و تهدیدها و تحریم‌های بین المللی علیه روسیه همچنان در حال افزایش است.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه "عملیات نظامی ویژه" علیه اوکراین را رسماً اعلام و خاطرنشان ساخته است که عملیات این کشور در اوکراین به منزله شروع جنگ نیست بلکه اقدامی برای جلوگیری از یک جنگ در سطح جهانی است.

اما بسیاری از کشورهای جهان از جمله کشورهای اروپایی و آمریکا بلافاصله این اقدام روسیه را به عنوان جنگی علیه اوکراین، محکوم و فشارهای مضاعف دیپلماتیک و اقتصادی خود بر روسیه را آغاز کردند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار